Investering i solenergi

Mols Naturenergi har indgået et samarbejde med Danmarks største udbyder af investeringsprojekter inden for solenergi, Obton A/S. Samarbejdet betyder, at Mols Naturenergi nu har muligeheden for at præsentere et spændende italiensk investeringsprojekt, Obton Solenergi Italien II.
 

Obton Solenergi Italien II:

  • Et gennemsnitligt årligt udbytte på 13,2%
  • Projektet er baseret på 15-20 solcelleanlæg, som er spredt ud over Italien
  • Alle anlæg er i drift, hvilket betyder indtjening fra dag ét
Investering i solenergi - læs mere her 

Investering i vindmøller og biomasse

Mols Naturenergi arbejder med investeringer i vindmøller og Mols Bioenergi arbejder med investeringer i biomasse med energipoppel. Investering sker enten i virksomhedsskatteordning, i pensionsordning eller via eget selskab.

Deltager du i et vindmølleprojekt over 20-30 år eller et biomasseprojekt over 10-15 år opnås både opsparing, formuepleje og risikospredning i forhold til dine andre investeringer.

Om Mols Naturenergi og Mols Bioenergi

Mols Naturenergi arbejder med indkøb, udvikling og salg af vindmøller og andre alternative energiformer. Mols Bioenergi arbejder med anlæggelse, drift og salg af biomasse produktion baseret på energipoppel. Der sælges via egen salgsorganisation, via eget kontaktnet og via annoncering. Der lægges hovedvægt på høj sikkerhed, kvalitet og opsparing. 

Vi arbejder med projekter med god finansiering og gode hæftelsesforhold. Desuden sørger vi for administration og daglig ledelse af projekterne. Alle vore projekter er grundigt undersøgt af advokat og revisor.

Se brochure 

Andre muligheder

Er du interesseret i investering i erhvervs- og boligejendomme, kan du kontakte Mols Ejendomme, som arbejder med indkøb, udvikling og salg af erhvervs- og boligejendomme, på www.molsejendomme.dk. Desuden administreres både ejendoms- og energiselskaber via samarbejde med Mols Administration, som du kan se mere om her www.molsadministration.dk.

NYHEDER

Solcelleanlæg - årligt udbytte 13,2 %. Klik her.

Vindmøller - har du interesse i køb af vindmøller ? Klik her.